Radio Moto
sokol
pliva
securitas
ina
hep
croatia airlines

O nama

Profesionalna radio komunikacija od 1992.

Radio - Moto d.o.o. je poduzeće koje se bavi profesionalnim radiokomunikacijama. Od svog osnutka 12. mj 1992.g. i početkom rada sredinom 1993.g. osnovna djelatnost bila je i ostala sustavi radio veza. Nastavno iskustvu iz RIZ-a (IETA) te brojnim kontaktima sa korisnicima sustava radio veza uvijek se pokušalo dati kompletnu podršku: od idejnog, projektnog, izvedbenog do trgovačkog postupka, te nakon toga održavanje isporučenog sustava. U tom kontekstu Radio Moto se uvijek nastojao oslanjati na najnovija tehnička rješenja i kvalitetne partnere. Vezano na to slijedi dugogodišnja suradnja i autorizacija od strane Motorole ( 20-tak god.) na razini radiokomunikacija. Napominjemo i autorizaciju od strane CTE International na programu Alan Midland. Komutacija sustava veza telefon radio ostvarena je kroz distribuciju operativnih centara SMART PTT. Antenski sustavi nabavljaju se od vrhunskih proizvođača koji su uvijek pratili isporučenu opremu (Kathrein, Procom, Atel-cab itd..).

certifikat smartptt

Aplikacijska rješenja

Veća sigurnost, učinkovitost i produktivnost sa snažnim digitalnim performansama i naprednim mogućnostima MOTOTRBO sistema! Aplikacijska rješenja nudimo za sljedeće industrije:

education

Edukacija

energy

Energija

health

Zdravstvo

production

Proizvodnja

emergency

Hitne Službe

train transport

Transport

Proizvodi

Radio Moto nudi kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama

DP4000 Ex serije ATEX-Certifizirane

DP4000 Ex serije ATEX-Certifizirane

DP4000e SERIES

DP4000e SERIES

SLR 5500 REPEATER

SLR 5500 REPEATER

DM2600

DM2600

Novosti

lan

MOTOTRBO nudi brže i lakše slanje tekstualnih poruka

Kako brzo doći do svojih zaposlenika, bez obzira gdje se trenutno nalaze?

mototrbo sistemi

MOTOTRBO SISTEMI

Veća sigurnost, učinkovitost i produktivnost sa snažnim digitalnim performansama i naprednim mogućnostima MOTOTRBO sistema!

tetra dmr

DIMETRA/MOTOTRBO

TETRA i DMR su tehnologije s velikom globalnom instaliranom bazom